Blog - ESTİ Haberleri - ESTI WATERPOLO | İZMİR ESTİ SUTOPU - Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Kulübü | Su Topu Kursu Üst Düzey Eğitim

info@estiwaterpolo.com

ESTI'DEN

GÜNCEL HABERLERİ KAÇIRMA!

ESTİ WATERPOLO.



İzmir'in en iyi sutopu kulübü hem de logosunda İzmir'i taşıma ayrıcalığına sahip olan Ege Su Sporları Tenis İhtisas Spor Kulübü'nün, nesiller boyu İzmir'e bağlılığını:

Sportif başarıya hizmet için,

ESTİ mayosunu gururla taşıyan, başarıya odaklı, iddiası olan, sporcu ahlakına sahip gençler yetiştirerek, ülkesini temsil eden,

İnsani değerlere katkı amacı ile,

ESTİ'li olmayı ve sutopu oynamayı bir yaşam biçimi haline getiren, sporun insanları birleştiren yanını sosyal alanda taraftarı, çalışanı ve yöneticisiyle, İzmir'li ve ESTİ'li olma kültürüne sahip; aynı duyguyu paylaşan; karşılıklı saygı, tevazu ve centilmenliğe inanan; örnek davranışlar geliştirebilen ve özendiren bir camia etrafında toplayıp,

İş yaşamına katkı sağlamak,

Kulüp içinde kurduğu ilişkiler ile, profesyonel iş yapma pratikleri kazandıran, çalışma alanlarında kendisini ispatlamış isimler ve ESTİ'nin itibarını koruyan ve geliştiren, daima yücelterek markasını ve ülkesini geleceğe taşıyan bir yapıyla,

1993 yılından beri yönetim kurulunun kendi çaba ve destekleri, İzmir'li sponsorlardan gelen bağışlar ve sporcu aidatları ile spor hayatını başarılı ile sürdürmektedir.

Son yıllarda katıldığımız her turnuvadan ve ligden başarılı sonuçlar ile ayrılıp Ege Bölgesini isim olarak havuzlarda yukarıda tutmaktayız. Baş antrenörümüz Evangelis Pateros, Avrupa'nın en önemli antrenörlerinden biri olup, Yunanistan'ın en efsane sutopu oyuncuları arasındadır. Yönetim kurulu başkanımızın yakın arkadaşı olmasından dolayı 2011 yılında ülkemizi ve ESTİ'yi tercih etmiş ve hem takımıza hem de ülkemize çalışmaları ile sutopunda çok ciddi destek vermiştir.

ESTİ KIZLARI, 2017 yılında çok büyük bir başarıya ev sahipliği yapmak üzereler. Bugüne kadar sponsorlar ve maddi gelir olarak, İstanbul takımlarının gölgesinde kalmasına ragmen bu sene, 2017 yılında üçüncü defa Türkiye Şampiyonluğunu kazanacaklar. 4lü finallerin ilk devresini namağlup ve inanılmaz skorlar ile tamamlayarak, kendilerini kanıtlamışlardır.

Türkiye'de kız/kadınların yetiştirilmesi ve ayakta durmalarını sağlamak ve bu durumu uzatmak için gençlerimize ve bizlere desteklerinizi bekliyoruz.

Kız/kadınlar takımımıza 3 yıldır, mayo, havlu, şapka, bornoz, terlik, eşoftman, çanta, top gibi ihtiyaçlarını karşılayamıyoruz. Bu sene bu şampiyonlukla beraber Avrupa'da ki turnuvalara katılma hakkımız da doğuyor. Şu anda 4 oyuncumuz Avrupa takımları tarafından takip altında. Son finallerde de yanımızda oturacaklar. Bu takımımızı bir arada tutarak ileride nedenli güçlü başarılara imza atacağımızın bir göstergesi olarak önümüzde durmaktadır.

Avrupa'da yapılacak olan maçlar için iki yabancı oyuncu aldığımız takdirde şampiyon olmamamız içten bile değil.

Uygun ve gerekli destekleri vereceğinizi umarız.

Saygılarımızla,
Hasan Egeli
Kulüp Başkanı

DUYURU08/06/2018 14:42:28


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR.

  • SU TOPU NEDİR?

    SU TOPU NEDİR?

    Su topunun son derece basit bir temel kuralı var: Suya batmayan topu, rakip takımın kalesine..





Fotoğraflar